Ondertekening koopovereenkomst

Het centrum van Oostvoorne wordt verrijkt met zes hofvilla’s

Op donderdag 30 oktober 2014 is in Oostvoorne de koopovereenkomst voor een nieuw project in het centrum van Oostvoorne getekend. Eigenaren Luesing en Van Exel sluiten samen met Truijers Vastgoed de overeenkomst om project ‘Villahof Oostvoorne’ in ontwikkeling te brengen.

Dit project bestaat uit een zestal kavels voor luxe Hofvilla’s die gezamenlijk een intieme woonomgeving vormen. Voor deze locatie heeft Truijers Vastgoed speciaal verschillende jaren 30 Hofvilla’s laten ontwerpen door architectenbureau Ziggurat uit Heenvliet.

Ook voor diegene die zelf een woning willen laten ontwerpen is ook alle ruimte geboden op kavels vanaf ca. 662 m2 tot ca. 1.024 m2.

Het project komt aan het luxe bebouwingslint van de Noordweg in Oostvoorne te liggen. Alle zes de woningen worden ontsloten middels een royale oprijlaan en zijn op loopafstand bereikbaar vanaf het Mildenburgbos, de duinen en het gezellige centrum.

De voorinschrijving is gestart en de eerste opties zijn al uitgegeven. Voor meer informatie over de woningen en de beschikbaarheid van de kavels kunt u contact opnemen met Truijers Vastgoed, tel: 0181-850334. Of stuur een mail met uw vraag naar info@truijersvastgoed.nl