Verkoopdag Nieuwbouw 19 september

Verkoopdag drietal nieuwbouwprojecten in Rockanje en Oostvoorne

OOSTVOORNE – Op zaterdag 19 september 2015 organiseert Truijers Vastgoed een verkoopdag voor een drietal bijzondere woningbouwprojecten in Rockanje en Oostvoorne. 

Deze speciale verkoopdag zal worden gehouden in cultureel centrum “De Man” in Oostvoorne. Op deze dag kunnen belangstellenden geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid van onze vrijstaande nieuwbouwwoningen, appartementen en bouwkavels. Naast de betrokken makelaars zijn op deze verkoopdag ook alle projectpartners aanwezig die de laatste ontwikkelingen tonen op het gebied van luxe bouwprojecten, keukens, sanitair, tuinontwerp, interieur, wellness, keukens en nog veel meer.

Logos verkoopdag

APPARTEMENTEN, project De Duindoorn

In badplaats Rockanje is onlangs de bouw gestart van zeven betaalbare appartementen en een commerciële ruimte, waarvan nog enkele appartementen beschikbaar zijn. Naast de voordelig geprijsde twee- en driekamer-appartementen is het vanwege de lage rentestand op dit moment gunstiger om te kopen dan te huren. Daarnaast komen deze appartementen in aanmerking voor een aankoopsubsidie. Het kleinschalige woningbouwcomplex wordt uitgevoerd met een lift, zodat de appartementen voor alle leeftijden geschikt zijn. De kopers hebben zicht op een korte opleveringstermijn en de eerste woningen al medio mei 2016 worden bewoond.

scene 3 zonder reclame

 

HOFVILLA’S, project Villahof Oostvoorne

In het gezellige centrum van Oostvoorne worden zes luxe vrijstaande woningen gerealiseerd. Het karakteristieke van deze woningbouwlocatie is het intieme woonhof en de ruime Hofvilla’s die door architectenbureau Ziggurat zijn ontworpen. De vrijstaande woningen zijn energiezuinig, voorzien van een gebogen kap en een royaal woonprogramma met drie tot vijf slaapkamers en een dubbele badkamer. Daarnaast is er alle ruimte om het woonprogramma aan te passen of uit te breiden naar de wens van de koper. Vanwege de ligging in het centrum met alle voorzieningen op loopafstand zorgen dat project Villahof één van de meest aantrekkelijke woonlocaties van Oostvoorne is.

PR6047 Villa Hof Oostvoorne 2-01

 

BOUWKAVELS, project Carte Blanche II

Dit project bestaat uit zes royale bouwkavels voor exclusieve woningen in het landelijke buitengebied tussen Rockanje en Oostvoorne. Nadat fase I in zeer korte tijd is ontwikkeld en met hoogwaardige villa’s is gerealiseerd, kon het initiatief voor een vervolgfase niet lang uitblijven. Ook dit kleinschalige woningbouwplan is omgeven door prachtige natuurgebieden en geeft alle ruimte om een droomhuis te realiseren. Vanwege de aanhoudende belangstelling uit de eerste fase, zijn in korte tijd al twee van de zes bouwkavels verkocht en is er één onder optie. De kopers hebben alle vrijheid (“Carte Blanche”) en bepalen zelf wanneer zij met de bouw van de woning starten. Vaak heeft dit te maken met de wens om eerst de eigen woning te verkopen, alvorens met de nieuwbouw te starten. De oppervlakte van de kavels variëren tussen 1.140 en 1.915 m2.

Carte Blanche II Rockanje Oostvoorne bouw kavels

 

VERKOOPDAG & PROJECTACTIES

Wie meer informatie wilt en belangstelling heeft om in deze onweerstaanbare woonomgeving te wonen, is tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom bij cultureel centrum “De Man” in Oostvoorne. Burg. Letteweg 30 te Oostvoorne. Vraag op deze dag ook naar de speciale projectacties.

Bent u verhinderd op deze dag, maar wel geïnteresseerd?

Neem dan contact op via: info@truijersvastgoed.nl of bel naar 0181-850334.

Verkoopdag facebookbanner