Projectpartner voor domotica

Bij de exclusieve “Carte Blanche” projecten van Truijers Vastgoed adviseert Van den Dool elektrotechniek vrijblijvend de kopers op het gebied van domotica.

Van den Dool Elektrotechniek

Van den Dool elektrotechniek is gespecialiseerd in het aanleggen van domotica. Misschien bent u nog niet bekend met de term domotica, er wordt daarom ook vaak gesproken over smart homes of woningautomatisering.

Domotica biedt een stukje extra comfort en luxe. Binnen de woning kunnen er systemen worden geautomatiseerd. Denk hierbij aan de verlichting, de gordijnen, het audiosysteem of het alarmsysteem.

Deze systemen kunnen aan elkaar worden gekoppeld. Hierdoor kunt u met een druk op de knop uw woning veranderen van “filmavond” naar “visite”.

Daarnaast kunt u alles bijhouden via uw tablet of smartphone en op afstand alles bedienen. Dit zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel wanneer u van huis bent.

Wij hebben binnen ons pand speciaal een domoticaruimte aangelegd, zodat u zelf kunt ervaren wat domotica voor u kan betekenen. Deze ruimte is ingericht als een echte woning met badkamer, slaapkamer, keuken en woonkamer. U bent van harte welkom om de techniek zelf te ervaren.

Wij geven u graag een rondleiding door onze domoticaruimte, zodat wij u alles over de technieken kunnen vertellen.

Foto 2