Rockanje, mijlpaal bij Voorne's Plantenkwekerij

Wethouder Bert van der Meij en de eigenaren van Voorne’s Plantenkwekerij ondertekenen de exploitatieovereenkomst voor de sanering van de glasopstallen aan de Middelweg en de Torenweg in Rockanje.

 

Op 20 november 2015 is wederom een grote stap gezet in het saneren van het verspreid liggende glas in het buitengebied van Westvoorne. Na de ondertekening zal Truijers Vastgoedontwikkeling starten met de uitwerking van de stedenbouwkundige verkaveling.

Van beide locaties komt de locatie van Voorne’s Plantenkwekerij aan de Middelweg als eerste in aanmerking om te herontwikkelen naar woningbouw. Op deze locatie zijn totaal 7 bouwkavels gepland voor vrijstaande woningen. De afmetingen van deze kavels variëren tussen ca. 3.000 en 5.000 m2. De herontwikkeling van Voorne’s Plantenkwekerij aan de Torenweg betreft een vervolgfase en zal op termijn in ontwikkeling komen nadat de woningen aan de Middelweg zijn gerealiseerd.

Met de uitvoering van het glasbeleid wordt door de landschapsverbetering een bijdrage geleverd aan een duurzaam Westvoorne.

Bent u op zoek naar een bouwkavel in het buitengebied van Westvoorne?
Vul dan ons contactformulier in voor meer informatie.