Carte Blanche Royaal, een mooi begin van het nieuwe jaar

Na het vuurwerk tijdens de jaarwisseling, is nu ook het startschot gegeven voor de uitvoering van project Carte Blanche Royaal aan de Middelweg in Rockanje.

Op 8 januari is begonnen met de levering van 5 bouwkavels aan de kopers van het eerste uur. Voorafgaand aan de levering zijn eveneens de sloopwerkzaamheden gestart en vindt een voortvarende demontage van het kassencomplex plaats.

Op het vrijkomende perceel komen uiteindelijk zeven nieuwe vrijstaande woningen en een royale ontsluitingsweg vanaf de Middelweg, genaamd “Broershoek”.

Zodra de sloopwerkzaamheden zijn afgerond zal de civiele aannemer Reimerswaal uit Kruiningen de locatie bouwrijp maken, om de bouwkavels aan de kopers op te kunnen leveren. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden eind maart, begin april afgerond zodat de bouwwerkzaamheden van de eerste woningen al direct daarna kunnen worden opgestart.

Inmiddels zijn 6 van de 7 kavels verkocht en is het laatste kavel (kavel 3) nog te koop. Mocht u ook interesse hebben in een bouwkavel tussen Rockanje en Oostvoorne? Laat het ons dan weten via onze website of neem contact op met Van der Hoek makelaars.