Ontwikkeling Polderhaakweg Hoek van Holland

Voor de herontwikkeling van het kassencomplex aan de Polderhaakweg te Hoek van Holland, naar 5 bouwkavels voor vrijstaande woningen, heeft de ondertekening van de anterieure overeenkomst tussen de gemeente Rotterdam en Truijers Vastgoedontwikkeling op maandag 13 september 2021 plaatsgevonden.

Kassen verdwijnen waar vijf villa’s verschijnen, in het buitengebied tussen Hoek van Holland en Maassluis, ter hoogte van Maasdijk.

Een prachtige locatie waar u binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan, naar eigen inzicht, kunt bouwen op ruime percelen tussen 1.800 en 10.000 m2!

Inmiddels is het bestemmingsplan voor deze nieuwe woningbouwontwikkeling in procedure en zal naar verwachting op 30 september door de gemeenteraad worden vastgesteld.

Heeft u interesse in een bouwkavel en wilt u zich alvast aanmelden als geïnteresseerde? Dan kunt u nu alvast een mail sturen naar info@tuijersvastgoed.nl, zodat wij u vroegtijdig kunnen informeren over de beschikbaarheid, planning en verkoopprijzen zodra die informatie beschikbaar komt.