Ontwikkeling Polderhaakweg Hoek van Holland

Op woensdag 24 november formaliseren Bouwbedrijf Boogert en Truijers Vastgoedontwikkeling de samenwerkingsovereenkomst voor de herontwikkeling van het kassencomplex aan de Polderhaakweg te Hoek van Holland, naar 5 bouwkavels voor vrijstaande woningen.

Bouwbedrijf Boogert is op het gebied van projectontwikkeling al jarenlang een vaste projectpartner voor Truijers Vastgoedontwikkeling bij het saneren kassencomplexen en het realiseren van woningbouw op de diverse “Carte Blanche” projecten.

Naast de prettige samenwerking op het gebied van projectontwikkeling, is Bouwbedrijf Boogert ook een zeer professionele bouwer waar de kavelkopers gebruik van kunnen maken bij de realisatie van hun droomhuis.

Bouwbedrijf Boogert staat al meer dan 130 jaar garant voor het samen bouwen aan en in Zuid-West Nederland. Bent u benieuwd naar wat Bouwbedrijf Boogert voor u zou kunnen betekenen? Kijk dan eens op deze website!

 

Heeft u interesse in een bouwkavel en wilt u zich aanmelden als geïnteresseerde? Dan kunt u nu alvast een mail sturen naar info@tuijersvastgoed.nl, zodat wij u vroegtijdig kunnen informeren over de beschikbaarheid, planning en verkoopprijzen zodra die informatie beschikbaar komt.