Rockanje, ondertekening exploitatieovereenkomst

 

Op de eerste dag van november 2022 zetten wethouder Henk de Graad en Roberto Truijers beide hun handtekening onder de exploitatieovereenkomst voor de realisatie van 26 nieuwbouwwoningen in project Drenkeling fase 2A!

Op de locatie van de voormalige camping “De Drenkeling” aan de Korteweg in Rockanje, is in samenwerking met de gemeente Westvoorne een stedenbouwkundig woningbouwplan ontwikkeld voor een zeer divers woningbouwprogramma, bestaande uit:
– 8 beneden-bovenwoningen
– 5 rijwoningen
– 8 twee-onder-één-kapwoningen
– 5 vrijstaande woningen

Met het behalen van deze mijlpaal zal Truijers Vastgoedontwikkeling in de komende maanden het stedenbouwkundig plan nader uitwerken en de woningtypen verder vormgeven.

Wanneer de woningen in de verkoop komen, is mede afhankelijk van de voortgang van de bestemmingsplanprocedure en het ontwerpproces. Naar verwachting zal de gemeente Westvoorne het bestemmingsplan voor fase 2A de komende maand ter inzage brengen.

Meer nieuws over deze projectmatige ontwikkeling, op één van de mooiste plekjes van Rockanje, zullen wij periodiek op onze projectenpagina vermelden.