Boomweg

Rockanje

2 royale bouwkavels voor vrijstaande landhuizen
Kavelafmetingen van ca. 3.809 m2 tot ca. 3.898 m2

In ontwikkeling.

 

Locatie: Boomweg Rockanje 

De twee bouwkavels zijn gelegen langs de Boomweg tussen Rockanje en Oostvoorne. Omgeven door prachtige natuurgebieden, landgoederen en luxe villa’s, is er alle ruimte voor twee landelijk gelegen vrijstaande woningen op royale bouwkavels met een prachtig uitzicht.

De kopers krijgen alle vrijheid, binnen de daartoe geldende bouwvoorschriften, om hun specifieke woonwensen volledig naar eigen inzicht te kunnen realiseren. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een sfeervolle rietgedekte woonboerderij, een statig landhuis of een moderne villa, uw droomhuis in deze natuurlijke omgeving kan werkelijkheid worden.

De getoonde impressies zijn van de Droomhuisfabriek. Laat u geheel vrijblijvend adviseren wat de Droomhuisfabriek voor u kunt betekenen (en uw droomhuis laten projecteren in deze 3D-beelden).

Verkoopinformatie
Bent u op zoek naar een kavel om zelf uw woning op te kunnen bouwen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag persoonlijk over deze ontwikkeling in het buitengebied van Voorne aan Zee. Naar verwachting zal de verkoop van dit project eind 2024 plaatsvinden.

Betrokken partijen

Gemeente Voorne aan Zee
Ontwikkeling Truijers Vastgoedontwikkeling
Waterschap WSHD
Notaris Moerland Notaris
Projectpartners Droomhuisfabriek

Vrij op naam prijzen

Kavel 1 ca. 3.809 m2 n.n.b.
Kavel 2 ca. 3.898 m2 n.n.b.
Projectinformatie