Polderhaakweg

Hoek van Holland

5 royale bouwkavels voor vrijstaande woningen
Kavelafmetingen van ca. 1.800 m2 tot ca. 10.000 m2

In ontwikkeling.

 

Locatie: Polderhaakweg

Het huidige kassencomplex aan de Polderhaakweg maakt plaats voor een vijftal ruime bouwkavels in het buitengebied tussen Hoek van Holland en Maassluis, ter hoogte van Maasdijk.

Eén bouwkavel grenst aan de Polderhaakweg en een viertal bouwkavels worden ontsloten middels een gezamenlijk erf, zoals in de Nederlandse historie wel vaker clusters van woningen (buurtschap, hoeve, erven) ontstonden in een landelijke omgeving.

Het bijzondere van deze ontwikkeling is dat één van de twee bouwkavels aan de achterzijde kan worden uitgebreid met ca. 15.000 m2 (of beide kavels kunnen worden uitgebreid met circa 7.500 m2), ideaal voor paarden- en dierenliefhebbers die veel ruimte zoeken bij de woning.

Binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan, de welstandsnota en de geldende bouwvoorschriften, krijgen de kopers alle vrijheid om hun specifieke woonwensen volledig naar eigen inzicht te kunnen realiseren.

Verkoopinformatie
Bent u op zoek naar een kavel om zelf uw woning op te kunnen bouwen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag persoonlijk over deze ontwikkeling in het buitengebied van Hoek van Holland.

Betrokken partijen

Gemeente Rotterdam
Ontwikkeling Truijers Vastgoedontwikkeling
i.s.m. Bouwbedrijf Boogert
Notaris Moerland Notaris
Makelaar WLTM

Vrij op naam prijzen

Kavel 1 ca. 1.800 m2 n.n.b.
Kavel 2 ca. 1.930 m2 n.n.b.
Kavel 3 ca. 1.930 m2 n.n.b.
Kavel 4 ca. 2.530 m2 n.n.b.
Weiland bij kavel 4 ca. 7.450 m2 n.n.b.
Kavel 5 ca. 2.260 m2 n.n.b.
Weiland bij kavel 5 ca. 7.300 m2 n.n.b.
Projectinformatie