Carte Blanche Oranjebuiten

Hoek van Holland

5 royale bouwkavels voor vrijstaande woningen
Kavelafmetingen van ca. 1.750 m2 tot ca. 17.000 m2

In uitvoering, nog één kavel beschikbaar.

 

Locatie: Polderhaakweg

In de prachtige Oranjebuitenpolder, tussen Hoek van Holland en Maassluis, ter hoogte van Maasdijk, maakt het huidige kassencomplex aan de Polderhaakweg plaats voor een vijftal ruime bouwkavels in het buitengebied.

Eén bouwkavel grenst aan de Polderhaakweg en een viertal bouwkavels worden ontsloten middels een gezamenlijk erf, zoals in de Nederlandse historie wel vaker clusters van woningen (buurtschap, hoeve, erven) ontstonden in een landelijke omgeving.

Het bijzondere van deze ontwikkeling is dat één van de twee bouwkavels aan de achterzijde kan worden uitgebreid met ca. 15.000 m2 (of beide kavels kunnen worden uitgebreid met circa 7.500 m2), ideaal voor paarden- en dierenliefhebbers die veel ruimte zoeken bij de woning.

Binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan, de welstandsnota en de geldende bouwvoorschriften, krijgen de kopers alle vrijheid om hun specifieke woonwensen volledig naar eigen inzicht te kunnen realiseren.

Verkoopinformatie
Bent u op zoek naar een kavel om zelf uw woning op te kunnen bouwen? Neem dan contact op met onze makelaar WLTM. Zij informeren u graag persoonlijk over deze ontwikkeling in het buitengebied van Hoek van Holland en de beschikbaarheid van de bouwkavels.

Betrokken partijen

Gemeente Rotterdam
Waterschap Hoogheemraadschap Delfland
Ontwikkeling Truijers Vastgoedontwikkeling
i.s.m. Bouwbedrijf Boogert
Notaris Moerland Notaris
Makelaar WLTM

Vrij op naam prijzen

Kavel 1 ca. 1.300 m2 € 425.000 VON
Kavel 2 ca. 1.825 m2 Verkocht
Kavel 3 ca. 1.825 m2 Verkocht
Kavel 4 ca. 2.425 m2 Verkocht
Kavel 5 ca. 2.170 m2 Verkocht
Weiland ca. 15.270 m2 Verkocht
Projectinformatie