Carte Blanche Subliem

Rockanje

9 royale bouwkavels voor vrijstaand en landelijk wonen
Kavelafmetingen van ca. 1.800 m2 tot ca. 3.400 m2

In uitvoering, reeds uitverkocht.

 

Locatie: Torenweg

Het huidige kassencomplex van Voorne’s Plantenkwekerij aan de Torenweg wordt herontwikkeld naar een nieuwe woon-enclave tussen Rockanje en Oostvoorne, genaamd “Carte Blanche Subliem”, bestaande uit een negental ruime bouwkavels in het prachtige buitengebied.

Eén bouwkavel grenst direct aan de Torenweg en de overige bouwkavels worden ontsloten middels een private ontsluitingsweg. Tussen de bestaande woningen aan de Torenweg en de nieuwe bouwkavels ontstaat in het royale binnengebied een ruime waterberging met natuurvriendelijke oevers, hetgeen een extra hoogwaardige invulling geeft aan deze prachtige woonomgeving.

Binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan, de welstandsnota en de geldende bouwvoorschriften, krijgen de kopers alle vrijheid om hun specifieke woonwensen volledig naar eigen inzicht te kunnen realiseren.

Verkoopinformatie
Bent u op zoek naar een kavel om zelf uw woning op te kunnen bouwen? Neem dan contact op met Kolpa Van der Hoek makelaars te Oostvoorne, om u nader te laten informeren over deze nieuwe en sublieme ontwikkeling in het buitengebied van Voorne aan Zee.

Betrokken partijen

Gemeente Voorne aan Zee
Ontwikkeling Truijers Vastgoedontwikkeling
Makelaar Kolpa Van der Hoek
Notaris Moerland Notaris

Vrij op naam prijzen

Kavel 1 ca. 1.800 m2 verkocht
Kavel 2 ca. 2.000 m2 verkocht
Kavel 3 ca. 2.000 m2 verkocht
Kavel 4 ca. 2.150 m2 verkocht
Kavel 5 ca. 1.800 m2 verkocht
Kavel 6 ca. 2.850 m2 verkocht
Kavel 7 ca. 2.600 m2 verkocht
Kavel 8 ca. 2.400 m2 verkocht
Kavel 9 ca. 3.400 m2 verkocht

 

Projectinformatie